Bitcoin-dominans på højst 4 måneder, da den samlede markedsværdi vinder $ 17 milliarder (Market Watch)

5. November 2020

Bitcoins dominans steg til sit højeste niveau siden juni 2020, da prisen ser en anden rekord nord for $ 14.500.

En anden udfordring tog Bitcoin til et nyt årligt højdepunkt på over $ 14.500. De fleste alternative mønter blev efterladt, og BTCs dominans over markedet er yderligere udvidet til næsten 65%.

Bitcoin topper endnu en gang til $ 14.350
Det er sikkert at sige, at den primære kryptokurrency har haft de sidste par uger. Bitcoin markerede sammenhængende årlige højder i oktober og brød endelig over 2019-højden sidste lørdag. På det tidspunkt registrerede BTC en frisk 1.000-dages højde på $ 14.100.

Det digitale aktiv kæmpede med at opretholde sit pris over det i de følgende dage indtil i går. Det er stadig uklart, om det amerikanske valg direkte påvirkede prisen, men Bitcoin hoppede tilbage til over $ 14.000.

Ikke desto mindre fulgte en anden afvisning, og BTC nåede sit intradag-lavpunkt på $ 13.550. Selvom situationen syntes ugunstig, har Bitcoin Code tendens til at bevise, at folk tager fejl, og det er netop, hvad der skete for få timer siden.

For tredje gang på mindre end en uge spidsede BTC over $ 14.000. Denne gang faldt det dog ikke straks. I stedet fortsatte den med at stige og malede endnu en YTD højt over $ 14.500 (på Binance). Dette er nu den nye højeste pris, BTC har set siden januar 2018.

BTC Dominance On The Rise

De fleste alternative mønter har undladt at forfølge deres leder. Ethereum er blandt de få undtagelser. ETH har pumpet tilbage over $ 400 efter en stigning på 5,1%. Den positive prisudvikling kan i vid udstrækning tilskrives lanceringen af ​​indskudsaftalen til Ethereum 2.0, som Vitalik Buterin meddelte i går.

Binance Coin (4,3%) og Litecoin (4,8%) har også fået værdi i forhold til dollaren. Mange af de resterende kryptokurver har også kortlagt mindre stigninger, men ikke så signifikante som BTC.

Derfor har metricen, der måler Bitcoins relative andel af den samlede markedsværdi, nemlig BTC-dominansen, fortsat sin gradvise stigning og ligger nu på over 64,8%. Det er værd at bemærke, at det for mindre end en måned siden var nede på 58,2%. Denne stigning på 6,6% på tre uger har taget BTC-dominansen til sit højeste niveau siden juni 2020.

#Blockchain