Bitcoin bryter $ 11.000, men Crypto Traders ’sentiment er på et lavest mulig nivå

17. September 2020

Etter ukes handel innen $ 10.000-serien krysset Bitcoin over $ 11.000 for første gang siden 3. september, etter en gradvis prosess som har sett toppmynten bryte mange motstandsnivåer for å gjenvinne tidligere høyere priser.

Bitcoins brudd over $ 11 000 gikk så høyt som $ 11 092, og holdt nivået en stund før du møtte en avvisning som har presset mynten litt under rekkevidde ved pressetiden

I motsetning til i august da Bitcoin tjente $ 11 000 for første gang i 2020, bemerket dataanalyseselskapet Santiment at Crypto Twitter ikke har svart spesielt på den nåværende BTC-prisbevegelsen.

I løpet av ukene har mange analytikere anslått at Bitcoin Revolution vil ta lang tid å gjenvinne og stabilisere seg over $ 11 000 og ta enda lenger tid å bryte over $ 12 000.

Santiment analyserte den lave reaksjonen ved å sammenligne det totale antallet BTC-omtaler til forholdet mellom positive eller negative kommentarer på Sanbase-plattformen.

„Generelt korrelerer den negative følelsen på ekstremt lave nivåer med prisstigninger, mens ekstreme høyder korrelerer med pris retracement.“

Bitcoin er bullish

Bitcoins oppadgående trend begynte å få trekkraft etter å ha brutt den langvarige sidelengs bevegelsen mellom $ 10300 og $ 10500 for å prøve $ 11800 separat på tidligere dager før de brøt $ 11k.

På Twitter uttalte Crypto-handelsmann og grunnlegger av Blockroot-overholdelse Blockchain Company Josh Rager at Bitcoin vil fortsette sin oppadgående trend på grunn av sin levedyktighet som en langsiktig sikring mot oppblåsende fiat-valutaer.

„Hvis du ønsker å kjøpe en langsiktig investering og sikre deg mot det nåværende finansielle systemet – kjøp Bitcoin.“

For at den oppadgående trenden skal holde, må Bitcoin imidlertid kreve tilbake $ 11900 og bryte over det for å unngå å bli sittende fast i en annen sidelengs bevegelse.

Motstand på $ 11100 kan presse BTC-prisen til $ 12K eller tilbake til $ 10k

Etter prisbruddet avslørte BTC-analyse på Twitter av Crypto Michael at kjøpere prøver sitt beste for å presse Bitcoins pris opp, men et avgjørende motstandsnivå på $ 11100 vil bremse Bitcoins oppadgående trend. Bitcoin vil derfor sannsynligvis teste dette nivået, falle tilbake igjen og gjenta prosessen separat.

“Ikke forventet et gjennombrudd på en gang. Hvis vi dypper, er neste mål $ 12000. Hvis vi mislykkes her, antar jeg at det lave mid 10ks er det neste. “

Den lille oppmerksomheten som Crypto Twitter ga Bitcoin, kan delvis tilskrives den nylige baisse ytelsen og skiftet fokus på avkastningsoppdrett som har overgått BTC i 2020.

I slutten av august økte den amerikanske Fed-styreleder Powells tale om økende inflasjon bitcoin-prisen en stund, før en episk retracement som mynten bare nå gjenoppretter fra.

En annen nylig kunngjøring fra Fed kort tid etter at BTCs topppris kunne også ha null eller stor innvirkning på Bitcoin, ifølge Crypto Michael.

#Bitcoin